Despre noi

Securitatea dumneavoastră este prioritatea noastră

BIT SECURE a fost înființată in anul 2017 ca o companie românească care oferă o gamă largă de servicii de instalare și proiectare a Sistemelor de Securitate, Rețelelor structurate, Curenți slabi și Instalații electrice.

 
Pe lângă faptul că oferim servicii în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, suntem o companie autorizată de Ministerul Administrației și Internelor pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de alarmă antiefracție și furnizarea componentelor sistemelor de alarmare în conformitate cu Legea 333/2003. și HG 301 /2012.

Compania noastră este avizată să execute lucrări de instalare, întreținere, reparații și proiectare a sistemelor de alarmare la incendiu si este atestata ANRE.

Personalul nostru este calificat pentru elaborarea Rapoarelor de Evaluare de Risc la Securitatea Fizica, fiind ingregistrat in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica (RNERSF).

Pe lângă acordarea de asistență tehnică pentru toate tipurile de echipamente oferite în garanție și postgaranție (service, revizii generale, revizii periodice, reconfigurari etc.), personalul BIT SECURE este calificat și autorizat să efectueze toate fazele lucru, de la proiectare până la instalare.

RESURSE MATERIALE – DOTARI

Pentru a asigura servicii de calitate clientilor nostri facem in mod constant investitii insemnate in materiale si echipamente specifice.

Dispunem de echipamente necesare si de o gama variata de unelte si scule de lucru specifice, pentru a executa in conditii foarte bune lucrarile de calitate si in termenele stabilite.

RESURSE UMANE

Serviciile BIT SECURE sunt asigurate de personal de specialitate cu experienta de peste 10 ani in domeniul de activitate si bine instruit.

Societatea noastra considera personalul ca una din cele mai pretioase resurse ale sale, investitiile in domeniul pregatirii profesionale, in perfectionarea aptitudinilor si imbunatatirea performantelor angajatilor fiind obiective de baza ale firmei noastre.

Intregul personal este atent selectionat, verificat si testat atat la angajare cat si pe parcursul evolutiei sale in cadrul firmei.

CALITATE

In ce priveste calitatea, firma noastra pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat si procedurat in toate domeniile sale de activitati, compania avand implementat atat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, cat si sistemul de management de mediu 14001:2004, sistemul de management al securitatii informatiei ISO /CEI 27001:2013 si sistemul de management al sanatiatii si securitatii in munca OHSAS 45001:2018