Control acces/pontaj

Sistemele de control acces sunt esenţiale pentru preveirea accesului persoanelor neautorizate în incintele protejate. Acestea funcţionează în completarea sistemelor de alarmă şi supraveghere obişnuite, pentru a restricţiona pătrunderea în obiectiv. Controlul accesului este important atât în spaţii rezidenţiale, de locuinţe, cât şi pentru cele comerciale, industriale sau profesionale. 
Centralele de control al accesului, cititoarele şi senzorii de proximitate fac parte din sisteme de siguranţă complexe. Cititoarele asigură accesul în perimetru numai pentru persoanele autorizate şi oferă un grad ridicat de control electronic asupra acestuia. Controlerele, cititoarele şi turnicheţii dispun de funcţii personalizate pentru limitarea accesului şi pot fi monitorizate pentru raportarea accesului în obiectiv.

Soluții tehnice oferite de BIT SECURE

 1. Centrale de control acces;
 2. Cititoare și carduri magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare;
 3. Yale, electromagneți, amortizoare uși, butoane ieșire/evacuare;
 4. Software control acces-pontaj.

Prin folosirea unor sisteme de control acces puse la dispoziție de BIT SECURE se pot vizualiza:

 • situația prezenței și a pontajului personalului dumneavoastră;
 • zonele de acces pentru fiecare persoană în parte;
 • perioadele de timp în care acestea au acces într-o anumită locație cu risc mai mare sau mai mic din punct de vedere al securității;
 • posibilitatea gestionării prezenței persoanelor cu drepturi diferite de acces în anumite zone din diverse locații;

Capacitatea de interconectare

La toate acestea departamentul tehnic al BIT SECURE poate oferi programe specializate de pontaj, care preiau informațiile din sistemul de control al accesului și generează o gamă complexă de rapoarte de pontaj, grafice și analize periodice, exportul datelor în formate compatibile cu aplicațiile pentru calcularea salariilor.
Așadar, găsim pentru dumneavoastră cea mai potrivită soluție în materie de Sisteme de Control Acces, astfel încât putem oferi clienților noștri o experiență uimitoare și, de asemenea, servicii de cea mai bună calitate.

Compononetele unui sistem control acces

 1. Centrale de control acces sau controlere;
 2. Programul (software) de control acces;
 3. Cititoare de cartele;
 4. Cartele sau carduri;
 5. Butoane;
 6. Yale;
 7. Electromagneti;
 8. Amortizoare;
 9. Turnicheti.