Consultanță

BIT SECURE  ofera servicii de consultanță atât în vederea alegerii celor mai bune sisteme, cât și pe parcursul lucrărilor. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții, personalizate nevoilor dumneavoastră.

Securitatea este importantă atât pentru casă şi birou, cât şi pentru spaţiile comerciale şi nu numai. Însă aceasta diferă în funcţie de o selecţie de factori, motiv pentru care îţi oferim consultanţă profesională, în vederea alegerii celui mai bun sistem de securitate pentru tine, fie ca ai nevoie de un sistem de alarmă, de supraveghere video, de detecţie incendiu, control al acesului sau de toate la un loc. 

Consultanţa profesională pentru stabilirea sistemului de securitate necesar presupune o evaluare complexă a obiectivului ce se doreşte a fi protejat. Aceasta urmăreşte stabilirea condiţiilor interne, ce pot rezulta în vulnerabilităţi de securitate, şi a celor externe, ce pun în pericol siguranţa obiectivului. De asemenea, se vor evalua măsurile folosite până la acest punct pentru securitate şi eficienţa acestora. Rezultatul va fi orientat spre determinarea necesităţilor de securitate pentru obiectivul ales.