Automatizari

   Sistemele de automatizări sunt destinate protecţiei spaţiilor deschise. Acestea formează o primă barieră de control, cu ajutorul porţilor sau a barierelor acţionate dintr-un singur punct central. În plus, automatizarea porţilor de acces poate fi benefică pentru o multitudine de tipuri de spaţii, de la reşedinţe personale, la parcări sau curţi private. Siguranţa spaţiului este completată de confortul utilizării unui sistem automat de acces, controlat cu ajutorul unui panou de comandă sau a unei telecomenzi, în funcţie de tipul sistemului de automatizare. 

          BIT SECURE execută comenzi de automatizări porți culisante si batante pentru locuințe rezidențiale sau industriale. Orice echipament pe care-l furnizăm clienților noștri este garantat în toată funcționalitatea lui, are proprietăți ergonomice și o durată de viață remarcabilă. 

          Portile automate instalate de BIT SECURE vă oferă tot confortul necesar si pe care-l urmăriti atunci când achizitionati un astfel de echipament. Au o functionare silentioasă si sunt prevăzute cu sistem de deblocare dacă apar pene de curent electric. Sisteme de porti automate instalate de noi au un coeficient mare de protectie împotriva efractiei.

Bariere auto

          BIT SECURE execută pentru clienții săi bariere auto care pot fi acționate prin comandă de la diferite dispozitive. Brațul acestor bariere poate avea diferite dimensiuni, cele mai uzuale având deschiderea de la 2 până la 7 metri. Închiderea/deschiderea unei bariere auto se poate face prin telecomandă, un simplu buton sau telefon.